Μενού
  • Α-
  • Α+

Το επεισόδιο που παρακολούθησαν οι θεατές στον Σασμό την Δευτέρα (24/1) ήταν ένα από τα συγκλονιστικότερα, που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε κλάματα, με τον ηθοποιό, Κώστα Νικούλι, να καταχειροκροτείται.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο θρήνος της Μαρίνας «λύγισε» το twitter

Η αλήθεια είναι πως ο 28χρονος Νικούλι απολαμβάνει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. Τόσο στο επαγγελματικό κομμάτι, όσο και στο προσωπικό. Βλέπετε, εκτός από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Σασμός, στον οποίο συμμετείχε, ο νεαρός ηθοποιός είναι ερωτευμένος με την κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του, Κατερίνα Μαούτσου.

https://www.instagram.com/p/CDMd54jp174/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CXdrTU0KK13/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι κι εκείνη ηθοποιός έχοντας αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ οι δυο τους συγκατοικούν τους τελευταίους οκτώ μήνες.

https://www.instagram.com/p/CSCTp5Nq_0C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον περασμένο Αύγουστο οι δυο τους βρέθηκαν στην Τήνο, απ' όπου και ανέβασαν μία πανέμορφη φωτογραφία μαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA