Μενού
  • Α-
  • Α+

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ένταση που δημιουργήθηκε μέσα στις γιορτές στο πλατό του Love It, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησε τον Τάσο Χαλκιά. Ο ηθοποιός τότε όντας ενοχλημένος από την καθυστέρηση στην ώρα της συνέντευξής του, είχε μιλήσει σε έντονο τόνο στην παρουσιάστρια, ενώ την είχε αποκαλέσει και «κούκλα μου».

Διαβάστε ακόμη: Tάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήξερε το κορίτσι με ποιον μιλάει»

Το θέμα πήρε εκτάσεις με τις δύο πλευρές να σχολιάζουν τις επόμενες ημέρες το συμβάν, ενώ τώρα ο Τάσος Χαλκιάς βρήκε άλλη μία ευκαιρία να μιλήσει για όσα έγιναν. Την Πέμπτη (27/1) τον είδαμε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, όπου είπε πως «κάποτε όταν συναντούσαμε μια κοπέλα στο δρόμο το πείραγμά μας ήταν να την πούμε "κούκλα μου, κορίτσι  μου". Κι αυτή χαιρόταν! Δεν σκιζόταν, ούτε έκανε διάφορα αλλά για εμάς τελείωνε εκεί».

Σήμερα αν αναφέρεις κάποια κοπέλα "κούκλα μου" σου απαντάει "Ιωάννα με λένε". Σου αφαίρεσα εγώ το όνομα; Δεν θες να σε λένε "κούκλα"; Γράψε εδώ μια ταμπέλα "είμαι κούκλα, αλλά δεν θέλω να με λέτε". Εγώ όμως αυτό που μου κολλήσανε τη ρετσέτα περί σεξιστή εγώ το γυρίζω πίσω με σφαλιάρα. Το άκουσα μετά από την εκπομπή που πήγα εκατομμύρια φορές.

Όφειλα να τη δώσω αυτήν την εξήγηση. Το είπα πραγματικά γιατί είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα και μου ήρθε να την ονοματίσω "κούκλα μου". Συμφωνώ απόλυτα ότι όταν κάνεις μια δουλειά δημοσιογραφική δεν αφορά κανέναν το πόσο όμορφη είσαι. Όταν όμως σου κάνουν ένα κομπλιμάν οφείλεις να το πάρεις έτσι και όχι αλλιώς. Αν δεν ξέρεις με ποιον μιλάς πρέπει να μάθεις με ποιον μιλάς. Αν δεν σε ειδοποίησε ο αρχισυντάκτης σου του λες "απολύεσαι, είσαι κόπανος". Να πας στο αφεντικό σου να τον απολύσει. Μην το διαιωνίσουμε άλλο αυτό το θέμα. Εγώ το έκοψα αμέσως, άλλοι το διαιωνίσανε» είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA