Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν το απόγευμα της Παρασκευής (28/1) η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με την ηθοποιό να μιλάει για τους ρόλους της καριέρας της, τους πρώην συζύγους της, αλλά και τη θεραπεία NLP, που τη βοήθησε.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Πορτοκάλογλου: «Ήθελα να παρατήσω το τραγούδι»

«Εγώ αποφάσισα να φύγω γιατί όταν ένας ηθοποιός μένει πάρα πολλά χρόνια σε μια σειρά ταυτίζεται με τον ρόλο και αν ταυτιστείς με τον ρόλο έχει τελειώσει η καριέρα σου. Οπότε θεώρησα ότι πήρα πάρα πολλά πράγματα από τη Λάμψη και αναγνωρισιμότητα και πάρα πολύ καλά λεφτά και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να φύγω. Ο Φώσκολος το πήρε πολύ γλυκά», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για το ρόλο της Βάντας στη Λάμψη.

Για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως «ήμουν με δύο ανθρώπους εξαιρετικούς απλώς ίσως να μην ήταν το σωστό timing. Έχω κρατήσει εξαιρετικές σχέσεις. Εάν υπάρχει πολιτισμός και αγάπη στη σχέση υπάρχει πάντα ένα απόθεμα αγάπης. Δεν θα πω μόνο  καλή χρονιά, πολύ παραπάνω επειδή μπορώ και το θέλω. Έχουμε κρατήσει πιο ουσιαστική επαφή».

Τέλος, για τη θεραπεία που τη βοήθησε στη ζωή της σχολίασε, «εμένα αυτό που μου βρήκε το NLP ως θεματάκι που είχα είναι ότι είμαι ανισόρροπη. Μπορούσα να έλξω καταστάσεις που δεν είχαν ισορροπία, έβλεπα ότι μπατάρανε τα πράγματα και έκανα πάλι τα ίδια και καλούσα τα ίδια πράγματα. Το άλλαξα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA