Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει δημόσια για τη σκέψη της να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

«Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου» είχε πει τότε η παρουσιάστρια και τελικά το είπε και το έκανε!

Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε καταψύξει τα ωάριά της προκειμένου στο μέλλον να έχει τη δυνατότητα να τεκνοποιήσει. Οι διαδικασίες ξεκίνησαν και η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έλαβε ήδη τις πρώτες ενέσεις για την κρυοσυντήρηση ωαρίων ενώ μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Λίγο πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για εμένα. Είναι μια επένδυση ζωής. Γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη» σημείωσε στο instastory της η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA