Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος (και όχι μόνο) από τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο 31χρονος ηθοποιός

 

Ο ηθοποιός ο οποίος φέτος πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» που είχε γράψει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενεπλάκη σε τροχαίο. Σύμφωνα με τον Alpha, ήταν 06:30 τα ξημερώματα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από την Τροχαία, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται να υπάρχει παραβίαση προτεραιότητας είτε από τον ίδιο, είτε από τον οδηγό του φορτηγού, ενώ παράλληλα, άγνωστο παραμένει αν ο Πάνος Νάτσης φορούσε κράνος.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η συμπρωταγωνίστριά του, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, ο Πάνος Νάτσης είχε οργανώσει το πάρτι γενεθλίων της που έγινε στο σπίτι της παρουσία και πολλών ακόμα συναδέλφων τους!

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Αποστόλης Ψαρρός, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σήμερα το πρωί ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την υπέροχη βραδιά που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο καλός της φίλος Πάνος Νάτσης, χωρίς καμία αναφορά όμως στο τι έχει μεσολαβήσει από αυτές τις όμορφες στιγμές.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x87ekbs?autoplay=1

Μπιμπίλας και Μπαλανίκα για τον Πάνο Νάτση

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζίδη στην νέα σειρά  ΣΕΡΡΕΣ... και στο θέατρο ΗΒΗ... Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο....Πόσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε... Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου».

Παράλληλα, η ηθοποιός, Κατιάνα Μπαλανίκα, ήταν συντετριμμένη μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA