Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία για το δυστύχημα στο Μεταξουργείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε μπάζα τα ξημερώματα του Σαββάτου και όχι με απορριμματοφόρο του Δήμου, όπως είχε διαρρεύσει τις πρώτες ώρες μετά τον θάνατό του. Ο ένας από τους δυο εμπλεκόμενους στο τροχαίο δυστύχημα φέρεται να παραβίασε το σήμα Stop που υπάρχει επί της οδού Κεραμεικού. 

Διαβάστε ακόμη: Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται» - Συντεριμμένη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Σημειώνεται ακόμη πως ο Νάτσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για αλκοτέστ και αποδείχτηκε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ακόμη κατά τη μοιραία σύγκρουση φορούσε το κράνος του. Ο 31χρονος είχε ήδη αρχίσει να χάνει πολύ αίμα από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες, καθώς πραγματογνώμονας θα συμπεράνει ποιος ήταν ο υπαίτιος του τροχαίου δυστυχήματος. 

Πάνος Νάτσης: Σε τραγική κατάσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Πάνου Νάτση. Οι δυο τους συνεργάζονταν τα τελευταία τρία χρόνια στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «ΣΕΡΡΕΣ». Η Μαργαρίτα Δρούτσα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του θεάτρου «Ήβη», μίλησε στο MEGA, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση του θανάτου του ηθοποιού. «Ειδοποιήθηκα από τον παραγωγό μας. Δεν το πίστευα. Έχουμε σοκαριστεί όλοι…», ήταν τα πρώτα λόγια της, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σε τραγική κατάσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA