Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνταρακτικά συνεχίζουν να είναι τα στοιχεία που καταφθάνουν συνεχώς από το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος ηθοποιός, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με το φορτηγό τα ξημερώματα του Σαββάτου, εκτοξεύθηκε στο κράσπεδο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Το «αντίο» από την σύντροφό του - Την κάλεσαν για αναγνώριση

Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, όπου αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι παραβιάστηκε το στοπ με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού. Το κινητό του ηθοποιού έγινε θρύψαλα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να καλέσουν στο σταθερό τους οικείους του για να τους ανακοινώσουν τον θάνατό του.

Η αστυνομία ερευνά τις κάμερες για νέα στοιχεία

Το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με τις αρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής προκειμένου να δουν αν φορούσε κράνος ο άτυχος ηθοποιός. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό που μετέφερε μπάζα, φέρεται να έτρεχε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα για τον δρόμο όπου κινούνταν.

Ο οδηγός, που είναι ιταλικής καταγωγής, σταμάτησε και κατέβηκε να βοηθήσει τον άτυχο ηθοποιό, ωστόσο ήταν αργά. Ο ίδιος συνελήφθη από την Αστυνομία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις ανεξάρτητα με το ποιος έχει την υπαιτιότητα για το δυστύχημα. Ηδη ξεκίνησε η διαδικασία για την εξέταση από πραγματογνώμονα.

Οι Αρχές επίσης ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα δύο οχήματα κινούνταν κάθετα και ένας από τους δύο οδηγούς παραβίασε το STOP.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA