Μενού
  • Α-
  • Α+

«Την επόμενη φορά μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, είσαι γυναικωτός», είπε σε live του στο Instagram o τράπερ Light έξω από το σπίτι του Snik. Ο Light ζήτησε εξηγήσεις μετά από μια δήλωση του Snik που είπε πως «ο Light έχει καταλάβει πως είναι ο δεύτερος τράπερ στην Ελλάδα, πίσω από εμένα». Αυτό δεν το ανέχτηκε ο δεύτερος και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις. Αυτό που ακολούθησε ήταν τραμπουκισμοί και χυδαίοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Το revenge porn, ο καρκίνος της μητέρας, ο αυταρχικός πατέρας και η σχέση με τον Φιντιρίκο

«Ούτε ραντεβού σου δεν μπορείς να τηρήσεις. Σε περιμένω έξω από το σπίτι σου εδώ και μισή ώρα. Πάνε κοιμήσου και πάρε μου ένα τσ.....» είπε ο Light στο Instagram και συνέχισε τους χυδαίους χαρακτηρισμούς. «Αν δεν έρθεις, ξέρεις πολύ καλά τι είσαι. Ήξερες και πριν, αλλά τώρα επιβεβαιώνεσαι», συνέχισε, ενώ από πίσω ακούγονται οι συνοδοί του να γελάνε. «Μην με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, γιατί είσαι γυναικωτός, φοράς καλσόν». 

Snik: H απάντηση στον Light με stories 

O Snik υποστήριξε ότι πήγε στο σημείο συνάντησης αλλά δεν πλησίασε επειδή τον περίμεναν 15 άτομα. «Έχουμε γίνει Τατιάνα», είπε για αυτή την κόντρα που εκτυλίσσεται μέσω Instagram και συνέχισε. «Κανονικά θα έπρεπε να με πληρώνεις, όπως γενικά πληρώνεις όσους είναι δίπλα τους. Πες μου αν θες να έρθω αύριο στ γειτονιά σου. Δεν ήρθες στο location που έλεγες. Ένα τέταρτο σε έψαχνα και ένα τέταρτο ήταν το iphone σου κλειστό». 

Σημειώνεται, ότι ο τράπερ Light συνελήφθη στα τέλη του 2021 γιατί έπειτα από έλεγχο των αστυνομικών εντοπίστηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι και φυσίγγια. Προτού, όμως, συλληφθεί και γίνει έλεγχος σε βάρος του, ο ίδιος είχε ανεβάσει στο Instagram ένα βίντεο που τον έδειχνε να κουβαλά τρία όπλα - ένα φέρεται να είχε το εθνόσημο της ΕΛ.ΑΣ. Ο ράπερ Light, μετά τον σάλο που προκάλεσε το βίντεο, το κατέβασε, ωστόσο οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν για να διαπιστωθεί πού βρήκε τα όπλα και εν τέλει του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA