Μενού
panos-natsis
Πάνος Νάτσης
  • Α-
  • Α+

Η αδελφή του Πάνου Νάτση αποχαιρετά τον αδελφό της μέσω των social media με ένα συγκινητικό μήνυμα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τον αδόκητο χαμό του ηθοποιού. Ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η μηχανή του διέλαθε της πορείας της και φέρεται είτε να συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στο Μεταξουργείο είτε να φρέναρε απότομα στη θέα του και λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, βρέθηκε στο έδαφος και «καρφώθηκε» στο βαρύ όχημα, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, παρότι φορούσε και κράνος.

Ο 31χρονος ηθοποιός, που λίγες ώρες πριν γιόρταζε με συναδέλφους και φίλους τα γενέθλια της ηθοποιού Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, παρουσία και του Γιώργου Καπουτζίδη, στου οποίου τη σειρά «Σέρρες» θα ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Ο Πάνος Νάτσης σκόρπισε τη θλίψη σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός κι εκτός θεάτρου, ενώ όλοι μιλούσαν για το ταλέντο του και για τα όσα είχε να προσφέρει στο χώρο, όμως δυστυχώς η μοίρα επιφύλασσε άλλα σχέδια...

Η αδελφή του, Μαρίνα Νάτση τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, στο οποίο αναφέρει: «Πουλί μου έφυγες και πέταξες ψηλά, και ποιος θα ζεσταίνει τις καρδιές μας; Άφησες την αγκαλιά μας αδειανή και ποιος θα μας παρηγορήσει. Μικρέ μου αδερφούλη, Πάνο μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA