Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το «Σπίτι του Ηθοποιού» που δημιούργησε και προσφέρει στέγη αυτή τη στιγμή σε 27 ηθοποιούς, αλλά και για το δεύτερο «Σπίτι του Ηθοποιού», το οποίο φτιάχνεται αυτή την περίοδο δίπλα στο πρώτο μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε ακόμη: Τάκης Ζαχαράτος: Ο Γιώργος Μαρίνος αναγκάστηκε να πει ότι είναι ομοφυλόφιλος

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν βρει στέγη εκεί στο παρελθόν είναι και ο αγαπημένος Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια. 

«Ο Γιώργος Μαρίνος έμεινε στο "Σπίτι του Ηθοποιού" για δύο μήνες, αλλά δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω, δεν ήταν στο καταστατικό μας. Ο Γιώργος είχε λεφτά και του το είπα και έφυγε», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου και συνέχισε: 

«Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν παρά μόνο ως καλλιτέχνη. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω: "Πού να σε πάω τώρα;" επειδή ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας. Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει: "Δεν έχω πού να πάω". Του λέω "σπίτι σου" και μου απαντά: "Δεν έχω κανέναν σπίτι μου". Του λέω: "Έλα εδώ στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε". Τρομερή μοναξιά.

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση - τουλάχιστον σε μένα - είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν», είπε η Άννα Φόνσου, προσθέτοντας ότι «έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι ότι είναι καλά και τον περιποιούνται».

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον Δημήτρη Λιγνάδη με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις της και η Άννα Φόνσου ανέφερε:

«Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ναι, ήμασταν 8 χρόνια στις εισαγωγικές εξετάσεις, εγώ πρόεδρος εκείνος αντιπρόεδρος. Εγώ δεν ασχολούμαι και με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων, δεν με ενδιαφέρει κιόλας, δεν ήξερα τι κάνει. Μου αρέσει πολύ σαν ηθοποιός. Επειδή ήξερα και τον πατέρα του, τον θαύμαζα. Όταν έγινε αυτό, όλοι πέσαμε από τα σύννεφα, αλλά αφού το ανέλαβε η Δικαιοσύνη, καλό είναι να μη λέμε όλοι την άποψή μας. Επειδή εργάζομαι στο Ναύπλιο και το Ναύπλιο είναι πολύ κοντά γιατί σκηνοθετώ παράσταση εκεί, σκεφτόμουν αν μπορεί κανείς να τον επισκεφθεί στις φυλακές της Τρίπολης».

Με αφορμή αυτή τη δήλωση, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε εάν θα επισκεπτόταν και τον Πέτρο Φιλιππίδη που κρατείται στις ίδιες φυλακές και εκείνη απάντησε:

«Τον Πέτρο τον ήξερα πολύ λίγο, τον Δημήτρη τον ήξερα. Μπισκότα θα πήγαινα στον έναν, μπισκότα θα πήγαινα και στον άλλον», εξηγώντας πως είναι στοιχείο του χαρακτήρα της «όταν ένας άνθρωπος είναι δυστυχισμένος, δεν μπορώ να του δίνω άλλη μία κλωτσιά. Αφού θα γίνουν οι δίκες, θα τον κλείσουν και τόσα χρόνια φυλακή, πάει και η καριέρα του, εντάξει…», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA