Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του Survivor, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης (3/2) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Αφού, λοιπόν, σχολίασε τα όσα γίνονται στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης και έδειξε ασκήσεις γυμναστικής στο τηλεοπτικό κοινό, στη συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Λιβάνης.

Δiαβάστε ακόμη: Οι αλλαγές στη Φάρμα, ο Μπόγδανος σε ρόλο παρουσιαστή και το ελληνικό Πάσχα του Ντε Νίρο

Πιο συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής έπαιξε ένα απόσπασμα από δηλώσεις του Λιβάνη, στο οποίο έλεγε πως «έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ένας χρόνος. Έχω προχωρήσει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό για μένα προσωπικά όλο αυτό που συνέβη. Ίσως και για τα άλλα παιδιά. Ήταν κάτι που πέρασε, που λέμε και δεν ακούμπησε. Γι’ αυτό και δεν έδωσα την απαραίτητη σημασία και βαρύτητα».

«Δεν θέλω να απαντήσω» είπε με τη σειρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μετά την προβολή του αποσπάσματος. «Να απαντήσω εγώ για σένα; Και συ πέρασες και δεν ακούμπησες» τόνισε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA