Μενού
  • Α-
  • Α+

Από το πρωί της Πέμπτης (3/2) κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση πως μαθητές της πρώτης γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Ιλίου αποφάσισαν να πάνε ντυμένοι στις τάξεις τους φορώντας φούστες, καταγγέλλοντας πως συμμαθητής τους, δέχτηκε αισχρό σχόλιο από καθηγητή για την ενδυμασία του. Έτσι, μία ημέρα μετά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να εκφράσει τη δική του θέση πάνω στο θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2.

Διαβάστε ακόμη: Μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ιλίου ντύθηκαν με φούστες - Διαμαρτυρήθηκαν για το σχόλιο καθηγητή

«Ρε. εσύ που είσαι καθηγητής, πραγματικά πιστεύεις ότι η διαχείριση ενός παιδιού που αποφασίζει σε αυτή την ηλικία να βάλει φούστα και είναι δικαίωμά του να φορέσει ότι θέλει το 2022. Να δεχθώ ότι θα μπορούσαμε να κάτσουμε κάτω να το συζητήσουμε ή κάτι να μη σου αρέσει γιατί σε καταλαβαίνω πόσο χρονών είσαι, πόσα πράγματα μπορεί να έχουν γίνει μέσα στο μυαλό σου. Αυτή ήταν φράση; Ακόμη κι αν έχεις μια απορία, να πάρεις αυτό το παιδί να μιλήσετε, να πείτε δυο κουβέντες. Και στο τέλος, τι σε αφορά εσένα;

Πείραξε κανέναν αυτό το παιδί; Χτύπησε ή χλεύασε κανέναν για να επέμβεις; Ντροπή της κοινωνίας είσαι εσύ απ' ότι φαίνεται, που δεν σέβεσαι την επιθυμία ενός ανθρώπου να φορέσει ότι θέλει. Αν κάτσουμε και μιλήσουμε για τους καθηγητές μας, πόσους από αυτούς θα θέλαμε σήμερα να τους δούμε; Για έναν στους δέκα θα χαιρόμουν. Η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού είναι όταν τον βλέπουν τα παιδιά συνταξιούχο να χαίρονται να τον χαιρετούν και όχι να λένε τον μαλ@κα που είχα. Ξεκολλήστε από την εμφάνιση και μείνετε στην ουσία», είπε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA