Μενού
  • Α-
  • Α+

H Κατερίνα Δαλάκα, με αφορμή την καταγγελία που έκανε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της. Κι αυτό γιατί το όνομα του συντρόφου της γράφτηκε μέσω social media ότι σχετιζόταν με την υπόθεση, με την πλευρά του να το διαψεύδει. 

Διαβάστε ακόμη: Άσπα Πρεδάρη - Survivor: «Μετά από κάποια φάση ο Κατσαούνης αγρίεψε, έγινε πιο επιθετικός»

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor μίλησε στο περιοδικό ΟΚ, αναφέροντας πως ο σύντροφός της δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι. «Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA