Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό, λίγο μετά το τέλος του Survivor, μίλησε ο Ηλίας Μπόγδανος που βρέθηκε καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» και εξήγησε πως από την απομόνωση στον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε... σε καραντίνα στο διαμέρισμά του.

«Εγώ με το που βγήκα από το Survivor, ήμουν τόσο χαρούμενος με τον κόσμο. Ήμουν έξω με κόσμο και ξαφνικά νιώθω κάτι, κάνω τεστ κι είχα Covid. Έλεγα θα το περάσω σπίτι και ξαφνικά άρχισε να κλιμακώνεται. Πρέπει να κόλλησα στον τελικό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος και πρόσθεσε:

«Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο σπίτι είχα κάποιον φίλο να με δει. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA