Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιωρίκας Πιλίδης μίλησε για το πρόβλημα στο στομάχι του που τον έκανε να αποχωρήσει από το Survivor ενώ αποκάλυψε πως μπήκε στο ριάλιτι για να κερδίσει χρήματα. Αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τη μητέρα του ενώ αποκάλυψε πως θα προτιμούσε «να με γνωρίζει ο κόσμος ως παγκόσμιο πρωταθλητή και όχι ως παίκτη του Survivor».

Για την απόφασή του να μπει στο Survivor είπε στον ΣΚΑΙ πως πιστεύει ότι όλοι μπήκαν για το οικονομικό όφελος, κάτι που έκανε και ο ίδιος. «Με τη μάνα μου συζητούσαμε και είπαμε πως λογικά φέτος θα με πάρουν στους Διάσημους λόγω διακρίσεων και είπα θα βγάλω και κάποια χρήματα παραπάνω», ανέφερε. «Θα προτιμούσα να με γνωρίζει ο κόσμος ως παγκόσμιο πρωταθλητή και όχι ως παίκτη του Survivor», τόνισε ο Γιωρίκας Πηλίδης. Οσο για το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισε στο Survivor απάντησε πως ήταν η πείνα και «η συναναστροφή με τόσους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί χαρακτήρες». 

Όταν ήταν στο Survivor ο Γιωρίκας Πηλίδης είπε πως σκεφτόταν τη μητέρα του και «πόσα πράγματα δεν της έχω πει, η μαμά μου είναι τα πάντα για εμένα, είναι όλη μου η ζωή». Όταν πήρε την πρώτη του χορηγία, ζήτησε από τη μητέρα του που εργαζόταν σκληρά για να τον μεγαλώσει να σταματήσει να δουλεύει για να μην κουράζεται: «της είπα ότι παίρνουμε αυτό το μισθό, είναι πιο πολλά λεφτά από αυτά που βγάζεις στο σούπερ μάρκετ και πρέπει να σταματήσεις». 

Για το πρόβλημα στο στομάχι του που έφερε και την αποχώρηση από το Survivor o Γιωρίκας Πηλίδης είπε πως τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 5 χρόνια. «Μετά από κάθε σκληρή προπόνηση έχω πόνους. Από μικρή ηλικία άρχισα να χάνω κιλά λόγω πάλης και δεν είχα διατροφολόγους», είπε. Όσο για το ποιους θα κάνει παρέα όταν βγουν από το Survivor είπε τον Θανάση Βισκαδουράκη, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Βρισηίδα Ανδριώτου. 

«Γεννήθηκα στην Ελλάδα, οι γονείς μου είχαν έρθει από το Καζακστάν», ανέφερε ο Γιωρίκας. Σε ηλικία 5 ετών «παρακαλούσα τον παππού να πάω γυμναστήριο. Αυτός με πήγαινε να κοιτάω, ζήλευα, ήθελα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Να το αγαπήσω και να θέλω εγώ να πάω. Εμένα ο παππούς ήταν κατηγορηματικός, όλο το σόι μας έχει παλέψει λόγω του παππού. Εμείς πάντα την Κυριακή ξεκουραζόμαστε. Αλλά μου φαίνεται βαρετή μέρα και κάνουμε προπόνηση 45 λεπτά». 

Ο Γιωρίκας Πηλίδης λέει πως δεν έβγαλε χρήματα από τον αθλητισμό, «μπορώ να πω πως έδωσα κιόλας. Έκανα πολλές θυσίες και εγώ και η οικογένειά μου για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο». «Δεν πιστεύω στο ταλέντο, πιστεύω στην σκληρή δουλειά. Εχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω πολλούς τραυματισμούς σε αυτή την ηλικία λόγω σκληρής δουλειάς», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. «Παρέα έχω του κύκλου μου, από τον αθλητισμό. Εχω φτιάξει έναν χαρακτήρα, έχω δυναμώσει σαν άνθρωπος, έχω μάθει να σέβομαι τους συναθλητές. Δεν το μετάνιωσα και χαίρομαι πάρα πολύ», σημείωσε ο Γιωρίκας Πηλίδης. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA