Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στην αναπάντεχη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με αφορμή το πρώτο ταξίδι του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες τους στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Ηλιάκη θυμήθηκε το δεύτερο ταξίδι που έκανε με την κόρη της, με προορισμό τα Χανιά.

Οπως είπε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής  «Τι Λες Τώρα!» παρατήρησε μια αναστάτωση στον αεροδιάδρομο, χωρίς όμως να έχει καταλάβει για ποιον πρόκειται. Μπήκε ένα αυτοκίνητο και κατέβηκε ένας κύριος που της φάνηκε γνωστός αλλά επειδή φόραγε μάσκα και δεν μπόρεσε να καταλάβει από την αρχή ποιος ήταν. Στη συνέχεια κατάλαβε ότι ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θήλαζα, θήλαζα, θήλαζα, η Κατερινούλα ρούφαγε, ρούφαγε, ρούφαγε και περνάει από δίπλα μας στον διάδρομο. Στέκεται -δεν με γνώρισε- και μου λέει "πεινάει πολύ, ε;”. Και εγώ του απάντησα "πολύ!”. Ήταν η πιο ωραία πτήση που έκανα. Μπορεί να μην το ξέρει ότι ήμουν εγώ. Εγώ ήμουν, πρωθυπουργέ!» είπε η Μαρία Ηλιάκη. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA