Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από λίγες ημέρες ο Snik είχε προσκαλέσει τον Γιώργο Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας, όπως σκοπεύει να κάνει και με τον Light με τον οποίο έχουν κόντρα εδώ και χρόνια με τον παρουσιαστή να λέει σε έντονο ύφος μέσα από το Πρωινό: 

Διαβάστε ακόμη: Snik: Προκάλεσε και τον Γιώργο Λιάγκα σε αγώνα πυγμαχίας - Έξαλλος ο παρουσιαστής 

«Ακούστε με γιατί είμαι έξαλλος. Εγώ πριν από δύο - τρία χρόνια βγήκε ο Snik και είχε μια απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε μια δημοσιογράφο. Βγήκα και είπα ότι οι στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας απαιτούν σε έναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του να φερθείς ευγενικά. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μιλήσεις. Βγήκαν όλοι και με κατακρεούργησαν για ακόμη μια φορά. Είπαν, μπράβο Snik. Ήμουν ο μόνος που έλεγα ότι αυτά τα τραγούδια προωθούν τη βία. Τώρα ανακαλύψαμε όλοι όψιμα ότι τα τραγούδια αυτά προβάλλουν τον σεξισμό και τη βία».

Η απάντηση του Snik δεν άργησε να έρθει μέσω stories στο προφίλ του στο Instagram όπου πόσταρε τη φωτογραφία ενός γυμνοσάλιαγκα και ένα βίντεο όπου ακούγεται να λέει ειρωνικά: «Εδώ είμαστε. Η πυγμαχία δεν είναι άθλημα είναι βία. Οπότε το να παίξεις πυγμαχία είναι κάτι πολύ κακό. Ναι, θα πάρουμε 1% παραπάνω τηλεθέαση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA