Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή ένα μήνυμα που έλαβε πριν λίγες ημέρες στα social media, συνοδευόμενο από βίντεο ερωτικού περιεχομένου, με τον αποστολέα να της λέει ότι αυτή πρωταγωνιστεί και να το σχολιάζει, η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να μιλήσει μέσα από το κανάλι της στο YouTube για το θέμα του revenge porn, αλλά και για τις δικές της αντίστοιχες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμη: Σωτήρης Τσαφούλιας: Ο υποδειγματικός λόγος στις κόρες του για το revenge porn

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ. Αλλά ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι που μια τόσο προσωπική μου στιγμή βγήκε δημόσια, που κάνω και εγώ κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω;», είπε - μεταξύ άλλων - η Έλενα Κρεμλίδου.

«Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μιας κοπέλας, η οποία προφανώς δεν ήθελε να είναι στα χέρια μας αυτό το βίντεο;», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε για φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και απεικονιζόταν όντως εκείνη, περιγράφοντας πώς ένιωσε και ποιές ήταν οι πρώτες της σκέψεις όταν τις έστειλαν στο κινητό της.

«Τρέχω ακόμη με δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες που είμαι εγώ. Όταν μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, που εγώ είχα ξεχάσει ότι υπήρχε, γιατί είναι τόσο παλιά αυτή η φωτογραφία. Με απείλησαν για να τους στείλω άλλη φωτογραφία, γιατί αλλιώς θα κυκλοφορούσε παντού, το πρώτο που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ένα μούδιασμα, ήμουν στην κουζίνα, η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα γιατί πιστέψτε με, τότε ήταν πολύ πιο εύκολο.

Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μια άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική όχι τόσο ορθολογίστρια, ίσως και σίγουρα χωρίς την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα».

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσες κοπέλες έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα συμβουλεύοντάς τες: 

«Δε θα πρέπει καν να ντρέπεσαι γιατί επιλέγεις να κάνεις σεξ, δεν είναι ντροπή δε θα πρέπει να ντρέπεσαι για τις επιλογές σου αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά που του έδωσες γιατί πίστεψε ότι έτσι θα σε ξεφτιλίσει, αλλά δεν ξεφτιλίζεσαι εσύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA