Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη σε εκπομπή του Mega έδωσε σήμερα η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, μιλώντας για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών που έρχονται στην επιφάνεια και την εμπειρία της από τους «Δύο Ξένους».

Διαβάστε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: Το «ευχαριστώ» για τα μηνύματα αγάπης - Ποιους προειδοποίησε και γιατί

Απαντώντας για τα...μητρικά της ένστικτα και τη στάση που κρατά απέναντι στην κόρη της, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε: «Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά...αλλά λειτουργώ περισσότερο σαν φίλη», ενώ δεν πιστεύει πως η φήμη της έχει επισκιάσει την Αφροδίτη. Η πρωταγωνίστρια των Δύο Ξένων εκμυστηρεύτηκε επίσης πως δεν είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την κόρη της: «Δεν είμαι έτοιμη, γιατί δε θα μπορώ να παίξω με το παιδί μου. Θα είμαι σε μία κατάσταση να τσεκάρω αν είναι εντάξει εκείνη και θα με αφήσω στην άκρη».

Όταν ερωτήθηκε αν έκανε σχέδια να αποκτήσει δεύτερο παιδί η ηθοποιός απάντησε «κατηγορηματικά όχι». «Με το που γέννησα την Αφροδίτη, ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωσή μου». 

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε επίσης πως δεν έχει βιώσει κακοποίηση σε επαγγελματικό πλαίσιο. «Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον, δεν θα την ανεχόμουνα. Με αυτή την λογική δε μου έχει συμβεί κάτι. Πολλές φορές τις θεωρώ κακή στιγμή του άλλου, κανείς δεν ξέρει τι έχει τραβήξει ο άλλος στο σπίτι του», αλλά πρόσθεσε πως έχει συμβεί να πάψει επαγγελματική συνεργασία λόγω υποτιμητικής συμπεριφοράς που δέχτηκε.

«Στους Δύο Ξένους δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ,να μην μπορώ να περπατήσω από το ένα στενό στο άλλο» είπε για το πως επηρέασε τη ζωή της η αναγνωρισιμότητα λόγω του ρόλου της στην αγαπημένη σειρά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA