Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τις συνεργασίες του στο θέατρο, τη σκηνοθεσία, την οικογένειά του, αλλά και το ρόλο του στη νέα σειρά του MEGA «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό», μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην Ελένη Μενεγάκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του είναι τα δύο του παιδιά, ενώ υποστήριξε πως υπήρχαν δουλειές που δεν του παρείχαν ασφάλεια. 

Διαβάστε ακόμη: Αντώνης Καφετζόπουλος: «Νιώθω ενοχές για την Κατερίνα Γώγου, πέθανε μόνη»

«Η επιτυχία ξεκινάει στην επικοινωνία με τον συνεργάτη σου, στις πρόβες, κατά πόσο ταιριάζουν τα χνώτα σας. Υπήρξαν δουλειές στην πορεία που δεν μου έδωσαν σιγουριά. Είναι πολύ σημαντικός ο σκηνοθέτης, και οι συνεργάτες στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά. 

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσος» ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε πως «πιστεύω στον εαυτό μου και προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος. Πιστεύω πάρα πολύ στους ανθρώπους που έχουν την ενέργεια, μέσω της αγάπης να κάνουν καλά τα πράγματα και όχι, απαραίτητα, σωστά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA