Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον Μιχαήλ Βαρθακούρη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show. Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου, που ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία, αυτοχαρακτηρίστηκε ως... η φράουλα που έπεσε κάτω από τη μηλιά τονίζοντας πως ο πατέρας του ήταν αυτός που τον απέτρεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Είχε γραφτεί για μένα πως ήμουν σκηνοθέτης. Δεν ισχύει. Ποτέ δεν ασχοληθήκα με τη σκηνοθέσία. Εγώ αθλητική δημοσιογραφία σπούδασα. Την οποία βέβαια δεν εξάσκησα ποτέ γιατί δεν μου άρεσε! Τελείωσα το σχολείο παίζοντας ποδόσφαιρο και είπα τι δουλειά θα κάνω τώρα αφού δεν πρόκειται να παίξω ποδόσφαιρο; Θα ασχοληθώ με τα αθλήματα. Τι δουλειά κάνει η μάνα μου; Είναι στην τηλεόραση. Θα πάω να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος! Σπούδασα στη σχολή αλλά δεν ήταν αυτό το κάλεσμά μου» είπε αρχικά ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και συνεχίζοντας με χιούμορ πρόσθεσε:

«Έχεις ακούσει την παροιμία “το μήλο κάτω από τη μηλιά”; Ε, εγώ βγήκα μία ωραία φράουλα στην οικογένεια. Καμία σχέση. Αυτή η μηλιά έβγαλε και μια φράουλα. Δεν το επιχείρησα ποτέ να τραγουδήσω. Με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας. Μου είπε “παιδί μου, είσαι φάλτσος”! Και καλύτερα που το είπε. Αρκετοί είμαστε»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA