Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο Σάκης Ρουβάς μετά τις αντιδράσεις από τα λεγόμενά του, τοποθετήθηκε μέσω Instagram, λέγοντας: «Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Νέα δήλωση μετά τις αντιδράσεις για την αγάπη προς τον Δημήτρη Λιγνάδη

Οι αντιδράσεις, όμως, είχαν ήδη εκφραστεί από νωρίς τόσο στο Twitter όσο και στον καλλιτεχνικό κόσμο. O Δημήτρης Μοθωναίος, λίγες ώρες αργότερα, ξέσπασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, σχολιάζοντας όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς. Ο Δημήτρης Μοθωναίος, με ανάρτησή του στο Instagram, πήρε θέση για όσα είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Είναι εθισμός η παιδοφιλία και η παιδεραστία; Σε τι είναι εθισμένος λοιπόν ο εν λόγω άνθρωπος; Στα μικρά παιδάκια και στους εφήβους; Νομίζω ότι είναι καλύτερο να τραγουδάμε παρά να μιλάμε κάποιες φορές και πραγματικά θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σαφές δεν πρόκειται περί βλακείας πλέον. Είναι κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις προς την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θεωρώ ότι πέφτουν στο κενό. Είμαστε μία χώρα δημοκρατική, με δικαιοσύνη, θεσμούς και δεν χρειαζόμαστε ανθρώπους που δεν μπορούν να συντάξουν μια πρόταση σωστή στα ελληνικά», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

https://www.instagram.com/tv/CZ4xThOKJia/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ναταλία Γερμανού: Διαφώνησε με τον Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη 

Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πήρε θέση για τις αναφορές του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που είπε ο Σάκης ότι “όλοι βάζουμε το χεράκι μας για να μας συμβούν κάποια πράγματα”, προφανώς και ελπίζω να εννοεί τον Λιγνάδη. Εγώ δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού για τον δάσκαλο, μέντορα Δημήτρη Λιγνάδη που γνώρισε στις Βάκχες, όπως και δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες να κρατάνε συναισθήματα αγάπης».

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκου, είναι δικαίωμά τους. Αλλά θα διαφωνήσω. Γιατί δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και άρρωστος και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που παλεύει με τη δική του αρρώστια και βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

Σάκης Ρουβάς: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη 

Ο Σάκης Ρουβάς τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Σάκης Ρουβάς, στη συνέχεια, πρόσθεσε πως αισθάνθηκε όταν άρχισαν να έρχονται στο φως οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο, τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA