Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην εκπομπή OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης αναφέρθηκε τόσο στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον χώρο του θεάτρου αλλά μίλησε και για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Διαβάστε ακόμηΣάκης Ρουβάς: Τι παιχνίδι παίζεται αναρωτιέται ο Μπιμπίλας - Μπλόκο από τον συνθέτη Νίκο Τερζή

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζώνυ Θεοδωρίδης, δεν του αρέσει να ασχολείται με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη γιατί του προκαλεί μεγάλη λύπη. «Δεν μου αρέσει να το παρακολουθώ. Μου προκαλεί λύπη αυτή η ιστορία. Δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, είναι ένα κομμάτι που έχει ξυπνήσει ξαφνικά ή εμείς το βλέπουμε ξαφνικά, αυτό της βίας. Λυπάμαι πάρα πολύ, γιατί από τη μία πλευρά, στην περίπτωση που ένας τέτοιος άνθρωπος έπεφτε στα χέρια μου, θα έτρωγε ξύλο, το έχω δηλώσει ξανά, δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν μπορείς να κακοποιείς μωρά ή γυναίκες. Με ποιο δικαίωμα; Θα ήθελα να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι, αν είναι πολιτικός ή ηθοποιός, είναι όλοι άνθρωποι και πρέπει να τιμωρούνται», σημείωσε ο ηθοποιός

Και αναφέρθηκε στους ανθρώπους που ήταν φίλοι με τους κατηγορούμενους και συνεχίζουν να τους υπερασπίζονται. Ο ίδιος, όπως είπε, στη θέση τους, δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. «Ένας άνθρωπος τέτοιος δεν θα μπορούσε να είναι φίλος μου. Και αν μου τύχαινε, δεν θα ήταν φίλος μου πια. Δεν γίνεται να το ήξερα και να μη μίλαγα ή να μην έπιανα τον ίδιο και να του έλεγα "φιλαράκι, κάτσε φρόνιμα". Δεν θα έκανα παρέα με έναν τέτοιον άνθρωπο», είπε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. 

Τέλος, για το αν ο ίδιος έχει δεχτεί κακοποίηση, έστω λεκτική, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης είπε: «Λεκτική βία μπορεί να ασκήσει ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ μπορει΄να μιλήσω άσχημα στο παιδί μου. Λεκτική βία είναι να σηκώσω τον τόνο της φωνής μου, αν το πάρεις έτσι. Σε πρόβες και γυρίσματα μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά όχι να ξεπερνάς τα όρια και να προσβάλλεις τον άλλο. Σε εμένα προσωπικά δεν έχει συμβεί. Τον βρίσκουν τον άνθρωπο για να τα κάνουν αυτά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA