Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τοποθέτηση του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνεχίζει να μονοπωλεί την επικαιρότητα και οι δημιουργοί των τραγουδιών του, χωρίζονται σε στρατόπεδα. Ο Νίκος Τερζής με μια οργισμένη ανάρτηση απαγόρευσε στον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει στο εξής τα τραγούδια του, ωστόσο, ο στιχουργός Γιώργος Παυριανός, απαντά στον Τερζή με δική του ανάρτηση.

Ο κ. Παυριανός αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο ίδιος δεν σκοπεύει να «κόψει» τα τραγούδια του Ρουβά και ξεκαθαρίζει ότι αν ο Τερζής θέλει να του απαγορεύσει δια της νομικής οδού να ερμηνεύει τα τραγούδια του ο Ελληνας περφόρμερ, θα πρέπει να βρει αλλού... πλάτες, καθώς ο ίδιος δεν συναινεί στο «απαγορευτικό».

Στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Παυριανός έγραψε: «Με όλη την αγάπη που έχω για τον Νίκο Τερζή, υπενθυμίζω ότι δεν μπορεί να απαγορεύσει κανένα τραγούδι του, αν δεν έχει και την άδεια του στιχουργού… και επειδή εγώ δεν δίνω την άδειά μου, η απαγόρευση του δεν ισχύει για όσα τραγούδια έχουμε γράψει μαζί και τα έχει πεί ο Σάκης Ρουβάς… ας απαγορεύσει άλλα τραγούδια του, με στίχους άλλων στιχουργών…».

Ο Γιώργος Παυριανός έχει γράψει αρκετά τραγούδια στον Ρουβά, μεταξύ αυτών τα «1992», «Πάρτα», «Σ' έχω ερωτευτεί» κι άλλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA