Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα τη σύντροφο του, Ιωάννα Τούνη, με την οποία - τους τελευταίους μήνες - είναι μαζί και τρελά ερωτευμένοι.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε κουνελάκι και έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της μέσω της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπως είπε η Τούνη, με τον Αλεξάνδρου να συμπληρώνει: 

«Η Δήμητρα ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων». 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ιωάννα Τούνη δεν έκρυψε τι πίστευε για εκείνον λίγο πριν βγουν πρώτη φορά, δηλαδή ότι θα είναι ένας κούκλος στόκος, ενώ αποκάλυψε και που βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού:  

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος. Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης», είπε. 

Όσο για το αν τους φαντάζεται παντρεμένους και τον Δημήτρη πατέρα των παιδιών της, η απάντηση ήταν θετική.

«Δεν είμαι στα 28 μου με έναν άνθρωπο για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Θέλει δουλειά. Αν κάνει πρόταση, αναλόγως την πρόταση.

Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τη χαρακτηρίζει «δύσκολο πελάτη» αφού θα πρέπει να είναι καλά σκηνοθετημένη η στιγμή της πρότασης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA