Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Τσουρός, στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», εξέφρασε ανοικτά την άποψή του για το σάλο που προκάλεσε ο Σάκης Ρουβάς με τις δηλώσεις του για τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία. Είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, γιατί άλλο ο εθισμός από μια χημική ουσία που κάνει κακό στον εαυτό σου και άλλο ο παιδεραστής, ο οποίος κάνει κακό σε παιδιά», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος για Σάκη Ρουβά: «Τέτοιο πλυντήριο ξεπλύματος των ανομημάτων δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου»

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Φυσικά και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Τα λόγια του Σάκη έγερναν προς τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα». Από την άλλη, συμπλήρωσε ότι «ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς κατέθεσε και μια εμπειρία του όταν είχε γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όντως τα λόγια του έγερναν προς τον Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα. Από εκεί και πέρα όμως, εγώ όλο αυτό το πράγμα που δεν μπορεί ο καθένας να πει αυτό που νιώθει και αυτό που θέλει και αμέσως πέφτουμε να τον φάμε, το θεωρώ επίσης τραγικό. Είναι ακριβώς το ίδιο φασιστικό με ό,τι άλλο συμβαίνει».

Και κατέληξε στο ότι «αυτά τα πράγματα που γίνονται με τις κατάρες και τα cancel, υπάρχει ελευθερία του λόγου. Τι λογοκρισία είναι αυτή; Τι είναι αυτό το cancel culture; Δεν βίασε κανέναν ο Σάκης Ρουβάς! Τι είναι αυτό; Καθεστώς; Ο καθένας μπορεί να πει αυτό που θέλει και να κριθεί! Είπε αυτό που ήθελε να πει, δεν βίασε κανέναν. Ας χαλαρώσουμε λίγο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA