Μενού
  • Α-
  • Α+

Για άλλη μια φορά ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκαν την Δήμητρα Παπαδήμα και η ηθοποιός ξέσπασε για την κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία, αλλά και τα εμβόλια κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Η πιο δύσκολη ημέρα στις Άγριες Μέλισσες, ο Survivor Μαρτίκας και η νέα είσοδος στον Σασμό

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια».

«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.

Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και συμπλήρωσε πως «δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA