Μενού
  • Α-
  • Α+

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο φαγητό, το οποίο δε βαριόμαστε ποτέ. Το τρώμε ξανά και ξανά, πάντα με την ίδια ευχαρίστηση – για κάποιους είναι το παστίτσιο, για άλλους οι ρυζογκοφρέτες με χούμους, καθένας έχει το δικό του. Για την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν η «τέλεια σαλάτα», όπως την αποκαλούσε και, πράγματι, είναι ένα πιάτο που δε γίνεται να αποτύχει. Της άρεσε τόσο, που ήταν το μεσημεριανό της για 10 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA