Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ. Εκπρόσωπος του 27χρονου μίλησε στο TMZ και ανέφερε ότι ο ποπ σταρ είναι θετικός στον ιό αλλά είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε προγραμματισμένη για απόψε (20/2) συναυλία στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας αλλά φυσικά ακυρώθηκε. Την Παρασκευή (18/2) στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία λόγω της πανδημίας είχε ακυρωθεί το 2021.

Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες συναυλίες; Η επόμενη έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (22/2) Γκλέντεϊλ της Καλιφόρνια και ακολουθεί ακόμη μία την Πέμπτη (24/2) στο Λος Άντζελες. Άγνωστο παραμένει, όμως, το τι μέλλει γενέσθαι με την περιοδεία και το αν θα «παγώσουν» αυτά τα live, μιας και ο τραγουδιστής ούτε ξέρει πότε κόλλησε Covid-19, άρα και ούτε πότε θα αναρρώσει πλήρως.

Διαβάστε ακόμη: Adriana Lima: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είχε μια «γεμάτη» εβδομάδα μιας και εμφανίστηκε -μαζί με τη σύζυγό του, Hailey- στο The h.wood Group και στο Super Bowl Party πριν ξεκινήσει την περιοδεία του «The Justice World Tour». Το «The Justice World Tour» είναι μια ιδέα του Τζάστιν Μπίμπερ για να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές του σχετικά με τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης, τη δράση για το κλίμα και την κοινωνική δικαιοσύνη, ώστε να βάλουν κι εκείνοι το δικό τους λιθαράκι και να γίνει ο κόσμος καλύτερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA