Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πρώην συζύγου της, Τάκη Μπουγά. «Ήταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος, ταπεινός και μεγάλης αξίας. "Έφυγε" ξαφνικά κι ανέλπιστα σε ένα μήνα και διαχειρίστηκε τον θάνατό του. Ήθελα να μην γίνει σούσουρο, να μην το μάθω ούτε εγώ. Ο Τάκης πήγε τυχαία να κάνει εξετάσεις από τη γκρίνια τη δική μου. Ήμασταν πολύ φίλοι, ήταν ο άνθρωπός μου. Πήγε, έκανε ακτινογραφία θώρακος και βγήκε ο γιατρός κι είπε ότι ήταν γεμάτος καρκίνο. Δεν το άκουσε ποτέ ο Τάκης», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε: «Πήγα εγώ κι η αδελφή του και μας είπαν ότι ο Τάκης είναι χάλια. Δεν είχε καταλάβει τίποτα. Είπε στο γιατρό ότι "θέλω να διαχειριστώ μόνος μου το θάνατό μου, μην πείτε τίποτα στην Άννα". Με εντυπωσίασε που την παραμονή της κηδείας με έπαιρναν οι τραγουδιστές και με ρωτούσαν τι ώρα είναι η κηδεία. Τον χάσαμε και δεν ήρθε κανένας βέβαια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA