Ο Βαλάντης κατάφερε να απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα τους τελευταίους δύο μήνες με τη συμμετοχή του στο Survivor. O έντονος χαρακτήρας του τραγουδιστή έφερε τα πάνω κάτω στην καλύβα των Διασήμων, με τις εντάσεις να μη λείπουν σχεδόν από κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Όπως πολύ καλά θυμόμαστε, ο Βαλάντης γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο και λίγα 24ωρα μετά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε αμέσως στο πλατό της εκπομπής Love It της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και αντ' αυτού βγήκε μέσω κάμερας από το σπίτι του. Μετά από μερικές ημέρες ο τραγουδιστής βγήκε αρνητικός και πήγε κανονικά στην εκπομπή, όμως, τώρα φαίνεται πως νοσεί ξανά.
Διαβάστε ακόμη: «Πέρασα δύο φορές καρκίνο» - Η εξομολόγηση της Αθηνάς Ευμορφιάδη που δεν προβλήθηκε στο Survivor
«Εεεεεε, όχι πάλι… με κούρασε ο έρωτας του», έγραψε ο Βαλάντης στη λεζάντα της τελευταίας του ανάρτησης στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε τα θετικά αποτελέσματα του τεστ που έκανε για τον Covid-19. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, που ο τραγουδιστής εμφανίζεται θετικός στον κορονοϊο και η τέταρτη φορά από την αρχή της πανδημίας, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.