Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Κωστής, στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης (2/3) αποκαλύπτοντας πως μετά από εκείνον, αρρώστησε από την ίδια ασθένεια και η σύζυγός του. Εξήγησε, όμως, ότι όπως πάντα στη ζωή του προτιμάει να κοιτάει μπροστά, με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και την ασθένειά του. Το μόνο που θέλησε να μάθει από την πρώτη στιγμή και ρώτησε τον γιατρό του ήταν εάν αυτό που είχε ήταν αντιμετωπίσιμο ή όχι.

«Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη. Με το να κάνεις το κακό τι θα βγάλεις; Μαυρίζει η ψυχή σου. Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας παράλληλα και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε», εξήγησε ο Τάσος Κωστής και συνέχισε:

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι αποκάλυψε για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω πάντα με το μυαλό μου να τα δουλεύω. Μου λέει ο γαστρεντερολόγος στο "Μεταξά" ότι "θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά". Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι μπροστά μου».

Δεν έκρυψε, όμως, ότι όταν αρρώστησε η γυναίκα του τότε ταράχτηκε πιο πολύ: «Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο. Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας ωραίος "ύπνος". Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτοί, όμως, πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το "μαχαίρι". Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ' έξω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA