Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από φαν, αλλά και για το πώς βίωσε την περίοδο της πανδημίας όπου ένιωσε ότι φλερτάρει με την κατάθλιψη, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Νότης Χριστοδούλου: «Η μητέρα μου έλεγε ότι “το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε π…”»

«Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ. Ενώ ήταν καταπιεστική, περνάγαμε ωραία στο σπίτι. Αυτή τρελαινόταν με τις θαυμάστριες, εγώ, όμως, το περνούσα στο χιούμορ. Δεν με τρέλαινε αυτή η ζήλεια. Ίσως, μια δυο φορές να θύμωσα και να της είπα ότι "δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις, δεν θα με κλέψουνε αυτές από εσένα". Αν δεν περνούσαμε ωραία ούτε πεντέμισι χρόνια θα μέναμε μαζί ούτε πενήντα χρόνια μετά θα ήμασταν φίλοι και αγαπημένοι», είπε ο Θάνος Καλλίρης.

«Με έχουν κυνηγήσει κορίτσια, κούναγαν το πούλμαν σε συναυλία. Έχω ενδώσει στο φλερτ θαυμάστριας», παραδέχτηκε ο Θάνος Καλλίρης, ενώ αποκάλυψε και με ποιο τρόπο απαλλάχτηκε από μια θαυμάστρια που τον έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο: «Μια με ενοχλούσε και πήρα πίσω στο τηλέφωνο σαν υπαστυνόμος και δεν ενόχλησε ξανά ποτέ», είπε. 

Τέλος, δεν έκρυψε πως «με την πανδημία πέρασα οικονομικό, ψυχολογικό πατατράκ, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Ένιωσα να φλερτάρω με την κατάθλιψη, έπρεπε να πάρω κάτι για να κοιμηθώ», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA