Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό της σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ουκρανία έκανε μέσα από μια σειρά βίντεο, τα οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Νόβα. Το μοντέλο, που γεννήθηκε και έζησε στη χώρα μέχρι τα 13 της, προτού μετακομίσει με την οικογένειά της στην Ελλάδα, εξέφρασε τη θλίψη της και περιέγραψε όσα της μεταφέρουν οι δικοί της άνθρωποι που μένουν ακόμα στις περιοχές, που έχουν εισβάλλει τα ρωσικά στρατεύματα. 

«Έχω συγγενείς και φίλους στην Ουκρανία. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ περίεργη. Στην πόλη που έμενα και είναι οι γιαγιάδες μου και οι φίλοι μου είναι σχετικά ήσυχα, σε σχέση με άλλες περιοχές. Αν και την πρώτη ημέρα ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα επειδή βομβάρδισαν το αεροδρόμιο και μια στρατιωτική αποθήκη που είναι κοντά εκεί που μένω».

Διαβάστε ακόμη: Sputnik: Κλείνει το site στην Ελλάδα, η ανακοίνωση των εργαζομένων προς τους αναγνώστες του

«Προς το παρόν είναι πιο οκ τα πράγματα. Αν εξαιρέσεις ότι καλούν όλα τα αγόρια και όλους αυτούς που είναι μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν. Όταν είσαι 60 χρονών, πραγματικά δεν ξέρω η άποψή μου είναι ότι δεν πρέπει να σε στέλνουν στον πόλεμο να πολεμήσεις.

Δεν ξέρω πόσες αντοχές έχει ένας άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για κάτι τέτοιο αλλά τέλος πάντων ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε στο καλύτερο και σύντομα θα τελειώσει όλο αυτό», συμπλήρωσε η Τζούλια Νόβα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA