Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Χριστίνα Παππά, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά μιας και ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Τη χαρμόσυνη ειδηση ανακοίνωσε η ίδια η Άννα Μπεζάν μέσα από το προφίλ της στο Instagram γράφοντας πως «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό, Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ, Δημήτρη Παππά».

Μάλιστα, εκείνος απάντησε στα σχόλια γράφοντας: «Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του! Είστε όλα αυτά για μένα και τόσα ακόμα παραπάνω! I Love you much». 

Διαβάστε ακόμη: Μάνια Ντέλου: «Τα νέα κορίτσια να καταλάβουν ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram δεν είναι αληθινό»

https://www.instagram.com/p/CapxVySMP0t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά, η πανευτυχής γιαγιά Χριστίνα Παππά δε θα μπορούσε να μην κάνει το δικό της σχόλιο αποκαλύπτοντας πως έκανε μεν like στο post της νύφης της χωρίς, όμως, να έχει διαβάσει τι γράφει και έμαθε τα ευχάριστα από τους δημοσιογράφους. 

«Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο, και χωρίς να δώσω σημασία! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ», έγραψε η Χριστίνα Παππά. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA