Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το μόντελινγκ, τη σχέση με τα παιδιά της, αλλά και τα περιττά κιλά που θέλει να χάσει μίλησε η πρώην Μις Ελλάς και νυν pastry chef, Μάνια Ντέλου, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η Μάνια Ντέλου σταμάτησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 22 ετών όταν παντρεύτηκε και απέκτησε με τον σύζυγό της, Γρηγόρη Σαράντη, τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία είναι σήμερα 18 ετών και σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη: Τζούλια Νόβα για πόλεμο στην Ουκρανία: «Καλούν όλους τους άντρες μέχρι 60 χρονών για να πολεμήσουν»

«Δεν είμαι καταπιεστική μάνα, γουστάρω να ακούω τις ιστορίες τους και το πώς περνάνε. Έχω φυσικά άγχος για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου, να κάνω ταξίδια και να απολαύσω», δήλωσε η Μάνια Ντέλου και συνέχισε:

«Τα νέα κορίτσια πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που βλέπουν στο Instagram δεν είναι αληθινό. Ξεκίνησα στα 13 το μόντελινγκ κι έφυγα στα 22. Είχα προλάβει να κάνω τον κύκλο μου. Σταμάτησα το μόντελινγκ γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ζω για τα παιδιά, έχω κόλλημα. Οπότε για μένα ήταν πολύ σημαντικό που εκείνη την εποχή βρήκα τον σωστό άνθρωπο για να κάνω τα παιδιά μου».

Τέλος, παραδέχτηκε πως «έχω πάρει 20 κιλά, το λίπος μου είναι παραπάνω από όσο πρέπει. Θα τα χάσω, τι να κάνω τώρα, να σου πω ψέματα; Δοκιμάζω κάθε μέρα αυτά που φτιάχνω στο ζαχαροπλαστείο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA