Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη νέα εκπομπή, Night out, την οποία θα παρουσιάζει στο Mega μίλησε στο Πρωινό o Θεοχάρης Ιωαννίδης, ενώ εξήγησε για ποιο λόγο του έπεσαν όλα τα μαλλιά σε ηλικία μόλις 16 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Με τούρτα έκπληξη και εντυπωσιακό φόρεμα γιόρτασε τα γενέθλιά της

«Είναι γενικά μία εκπομπή που έχει στόχο όχι την αποδόμηση, αλλά το backstage ύφος, οτιδήποτε μπορεί να γίνει σε μια εκπομπή στο backstage και κάνουμε αρκετά πράγματα ανάλογα με τον καλεσμένο, έχουμε καλεσμένους που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους», εξήγησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.  

«Το μαλλί μου είχε πέσει όλο όταν ήμουν πιτσιρικάς και γι’ αυτό βγήκε έτσι άσπρο μετά. Από τότε δεν έχω κανένα θέμα. Μεγαλώνουν προς τα πάνω, είναι άφρο», είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

Σε ερώτηση εάν είχε άγχος σαν παιδάκι, ο ίδιος απάντησε ότι «Δεν είχα τίποτα περισσότερο από ό,τι περνάμε όλοι μας στην παιδική ηλικία, αλλά σίγουρα ήμουν πιο ευαισθητοποιημένος. Μου συνέβη κάτι εκεί στα 16 - 17 που εμένα με σόκαρε και το έβγαλε έτσι ο οργανισμός μου. Χαίρομαι που το έβγαλε έτσι και δεν το έβγαλε αλλιώς. Δεν έχει νόημα να το πω, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά. Απλά ήμουν εγώ πιο ευαισθητοποιημένος σε κάποια πράγματα ως παιδί και μου βγήκε έτσι», απάντησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA