Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Παππά έμαθε πρόσφατα ότι θα γίνει γιαγιά αφού ο γιος της, Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και μίλησε στο Πρωινό τόσο για τη νύφη της όσο και για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα με τον οποίο δεν έχει πλέον σχέσεις όπως δήλωσε η ίδια. «Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος από τους πρώην μου που δεν έχουμε καμία επαφή. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος να σου πω την αλήθεια, αλλά τελείωσε, δεν θέλω να μιλάμε, έχουν περάσει τόσα χρόνια», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Πρόσθεσε δε ότι «εγώ είμαι άνθρωπος που δεν έχω καμία κόντρα, δηλαδή και τώρα στον κορονοϊό που άκουγα ότι πεθαίνει κόσμος στην Ιταλία, πήρα ένα κοινό μας γνωστό στην Ιταλία και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά. Μου έχει πει κάτι που δεν πρόκειται να το ξεχάσω όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά και χαίρομαι να είναι καλά».

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Παππά: Θα γίνει γιαγιά, αλλά το έμαθε από τους δημοσιογράφους

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν, με την οποία ο γιος της, Δημήτρης Παππάς, είναι μαζί τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι γλυκύτατο πλάσμα, μια φωνή μαγική. Την έβλεπα και σε μια σειρά που πρωταγωνιστούσε του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι να του κάνει το κλικ», ανέφερε η Χριστίνα Παππά και πρόσθεσε:

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα τώρα που ήρθε στην Αθήνα να με νιώθει σαν μαμά της και ότι είμαι εδώ για εκείνη. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA