Μενού
  • Α-
  • Α+

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (11/3) ο αδελφός του Παύλου Χαϊκάλη, Θανάσης, σε ηλικία 74 ετών βυθίζοντας στο πένθος το γνωστό ηθοποιό. Ωστόσο, παρά τη θλίψη του, ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο και να παίξει κανονικά τον ρόλο του στην παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος».

Διαβάστε ακόμη: Παύλος Χαϊκάλης: Βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό

Όπως ανέφερε το το patrisnews, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής ο Παύλος Χαϊκάλης πήγε στο θέατρο ενημερώνοντας τους συμπρωταγωνιστές και τα μέλη της Ομάδας για την απώλεια του αδελφού του - ο οποίος ήταν για χρόνια μέλος του «Δούρειου Ίππου» - και ξεκαθαρίζοντας πως θα παίξει κανονικά.

Μάλιστα, στο τέλος της παράστασης, χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, ο Παύλος Χαϊκάλης, μοιράστηκε από τη σκηνή με τους θεατές το δυσάρεστο νέο και τους ζήτησε να αφιερώσουν το τελευταίο χειροκρότημα στον αδελφό του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA