Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μια εκτενή ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών που πρόκειται να απασχολήσουν το ΣΕΗ το προσεχές διάστημα, ενώ επανέλαβε το αίτημά του να δίνονται από τα κανάλια 200 ευρώ στο Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ κάθε φορά που εκείνος εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή για αυτά τα θέματα αφού όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα τον ζητάνε όλες οι εκπομπές και δεν του μένει χρόνος για τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

«Καλημέρα σε όλους. Λόγω της αφόρητης πίεσης που δέχομαι από εκπομπές και δημοσιογράφους σχετικά με τη συλλογή πληροφοριών για τις αποφάσεις και τις εισηγήσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και την πορεία των υποθέσεων των υπό καταγγελία ηθοποιών - μελών μας για πειθαρχικά και άλλα αδικήματα, θα συνιστούσα παρακλητικά και ευγενικά, ψυχραιμία και υπομονή ως την ημέρα που αρχές Απριλίου η Γενική Συνέλευση των ηθοποιών θα αποφασίσει, αφού είναι η μόνη αρμόδια με την ψήφο της.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει φύγει μέσα από την καρδιά μου

Δεν ανακοινώνουμε αφού δεν προβλέπεται από το Καταστατικό μας καμία εισήγηση. Κάθε άλλη πληροφορία που πιθανόν φίλοι δημοσιογράφοι συλλέγουν από αλλού δεν σχολιάζεται από εμάς. Επίσης, μου προκαλεί κατάπληξη το γεγονός, ότι ενώ όλοι συμφωνούν πως η ευγενική μου παράκληση προς τα κανάλια και τις εκπομπές να δίνουν 200 ευρώ κάθε φορά που θα καταναλώνουμε χρόνο για να γεμίζουμε τον χρόνο των εκπομπών, στο ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ για τις σοβαρές ανάγκες πολλών ανέργων ηθοποιών, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί από κανέναν. Θα το ζητήσουμε λοιπόν και επίσημα εγγράφως.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1646523989020367%26id%3D100009883453348&show_text=true&width=500

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλων, αλλά οι αντοχές μας έχουν όρια και δεν μπορούμε να μπούμε στο παιχνίδι της αποκλειστικότητας δηλώσεων και εμφανίσεων. Για μας όλες οι εκπομπές είναι φιλικές και δεν ξεχωρίζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA