Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μίλησε για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, τον έρωτα που ήρθε στη ζωή της, τη δουλειά της στο θέατρο, αλλά και τον ρόλο της «Μυρσίνης» στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Αγριες Μέλισσες». Για τους ρόλους που έπαιζε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Μου έδιναν πάντα τα μεγαλύτερα, τα δυσκολότερα ποιήματα στις γιορτές του σχολείου, γιατί μιλούσα δυνατά, καθαρά και τα μάθαινα γρήγορα», επισημαίνοντας πως «ήμουν άριστη μαθήτρια».

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για τις σπουδές στη Νέα Υόρκη. «Όταν βρέθηκα με υποτροφία στα 20 μου στη Νέα Υόρκη, που ήταν και είναι η Μέκκα των τεχνών, ήταν κάτι το καταπληκτικό. Στη Νέα Υόρκη απέκτησα τις κόρες μου, δεν φοβήθηκα ποτέ την οικογένεια ή ότι ένα παιδί μπορεί να σε πάει πίσω».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Το τέλος του Ακύλα πλησιάζει

«Με κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες, με την έννοια της γείωσης, και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων πολύ νωρίς. Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε: ''Ποια νομίζεις ότι είσαι, επειδή σου στέλνουν λουλούδια;''. Όταν η κόρη μου μού είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα: ''Τι να με κάνει εμένα τη γριά; Εσένα θέλει''. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως εκείνος θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του».

Κατερίνα Διδασκάλου: «Η ζωή μού έφερε έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά»

Η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωσε ερωτευμένη και ανέφερε: «Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά. Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου, το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα, συντροφικότητα. Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώσεις ως μαμά στα παιδιά ότι είσαι ερωτευμένη, αλλά τα παιδιά μου είναι γενναία».

«Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν κρύβω ότι συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω στον εαυτό μου και στον κόσμο να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα που απαιτούνται από τη δουλειά μου, να μη γίνω μια μάσκα», δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου για τις αισθητικές επεμβάσεις.

https://www.instagram.com/p/Ca5YOQdr_Jb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οσο για την πιο δύσκολη σκηνή στις «Αγριες Μέλισσες», είπε «η δυσκολότερη σκηνή που έπρεπε να γυρίσω ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ήταν η σκηνή που βρήκαν τον γιο της, Σέργιο, νεκρό στο πρώτο επεισόδιο. Θα ήθελα η Μυρσίνη να βρει την κάθαρση, να βρει ειρήνη μέσα της για να συγχωρέσει τον εαυτό της, τις φόνισσες του γιου της και τον γιο της. Τη Μυρσίνη τη βλέπω με τον Δούκα στο πλευρό της. Η σχέση Δούκα και Μυρσίνης δεν γίνεται να διαρραγεί και θεωρώ πως είναι σχεδόν ο ορισμός του τέλειου ζευγαριού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA