Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο επεισόδιο είχε το σίριαλ μεταξύ του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Νατάσσας Μποφίλιου, με αφορμή τη συμμετοχή της τραγουδίστριας στην αντιπολεμική συναυλία της πλατείας Συντάγματος το μεσημέρι της Δευτέρας (14/3). Πριν από μερικές ημέρες, ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook σχολίασε με καυστικό τρόπο την κίνηση της Μποφίλιου αναφέροντας μεταξύ άλλων: «θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; Έλα ρε κοπελιά».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας για Νατάσσα Μποφίλιου: «Φοβάστε και δεν λέτε την αλήθεια - Ήταν μια συγκέντρωση του ΚΚΕ»

Αμέσως μετά την αντιπολεμική συναυλία η κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 ζήτησε μια απάντηση από τη Νατάσσα Μποφίλιου για το συγκεκριμένο σχόλιο, με την τραγουδίστρια να λέει πως «ό,τι έχω να σχολιάσω το έγραψα στην ανακοίνωσή μου, ήταν πολύ ξεκάθαρη, πολύ συγκεκριμένη η θέση μου, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε αυτό που πιστεύουμε και πιστεύω ότι η μόνη θέση που δεν θα σε προδώσει ποτέ είναι όταν είσαι με τον άνθρωπο. Πάμε να κάνουμε μια συναυλία. Δεν υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί, μόνο τι με χαροποιεί, που είναι τόσος κόσμος, που είναι εδώ να στηρίξει τη συναυλία».

Αυτή τη φορά ο Καφετζόπουλος επανήλθε, δημοσιεύοντας ένα σκίτσο στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, απεικονίζεται να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία. «Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα» γράφει το σκίτσο που δημοσίευσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, παραφράζοντας φυσικά κάποιους στίχους από το γνωστό τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA