Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα ανεβάσει στο θέατρο Παλλάς, την οποία αφιερώνει στον πατέρα του, τον οποίο έχασε τις προηγούμενες μέρες, ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για εκείνον στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως εκείνος δεν ήθελε - όταν φύγει από τη ζωή - να τον πάρει από κάτω. «Μου έλεγε "μην τολμήσεις να κάτσεις στο σπίτι και σε πάρει από κάτω, εμείς είμαστε αθλητές, είμαστε δυνατοί. Και εγώ να πεθάνω, θα βγεις την άλλη μέρα και θα τραγουδήσεις". Οπότε αφιερώνω και αυτή την παράσταση στον μπαμπά μου. », αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος. 

Όσον αφορά τις τελευταίες δύσκολες ημέρες, ο ίδιος είπε ότι «Έζησα κάτι τόσο μοναδικό που μου λένε "συλλυπητήρια", τα οποία βεβαίως τα δέχομαι, αλλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μου για αυτό τον άνθρωπο και για όσα με δίδαξε που η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε να φύγει, ήταν άρρωστος καιρό και είχε μια φθίνουσα πορεία. Είχε αρχίσει το αλτσχάιμερ τα τελευταία δύο, τρία χρόνια και άλλες φορές μας θυμόταν και άλλες όχι».

Διαβάστε ακόμη: Stargram: Νίκος Κοκλώνης, Ναταλία Γερμανού και άλλοι celebrities «νοικιάζουν» μια ευχή τους - Πόσο κοστίζει

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις τον γονιό σου να σε κοιτάζει σα να είσαι άγνωστος, δηλαδή θέλει πάρα πολλή δύναμη για να το αντέξεις αυτό, να το βλέπεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό και φαντάζομαι πως είναι για τους ανθρώπους που το βιώνουν πολλά χρόνια. Ήταν πολύ σκληρό αυτό. Από την άλλη, σκεπτόμενος ότι αυτός ο άνθρωπος είδε δισέγγονο από την αδελφή μου, τα παιδιά του τα αγαπούσε πολύ», εξήγησε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Δεν έφυγε από το αλτσχάιμερ, αλλά από Covid. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια, απλά έφυγε λόγω της μεγάλης ηλικίας και του γεγονότος ότι ήταν βεβαρημένο το ιατρικό ιστορικό του. Βάρυνε, αλλά δεν μπήκε εντατική ούτε διασωληνώθηκε. Μέχρι ένα σημείο άρχισε να φθίνει. Εγώ το προηγούμενο βράδυ το αισθάνθηκα, πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η αδελφή μου, το ήξερα. Δεν μπορούσαμε να πάμε γιατί ήταν κλινική Covid», συνέχισε ο ταλαντούχος σόουμαν.

Μάλιστα, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα λέγοντας πως «Είναι πολύ ωραίο να έχεις γονείς - όπως ο πατέρας μου - που λάτρευε τη ζωή και έλεγε "να ζείτε την κάθε στιγμή", αυτό ήταν το μότο του. Ήταν πάντα ένας έφηβος, δεν άκουσα ποτέ λόγια ενός μεγάλου ανθρώπου», κατέληξε ο Τάκης Ζαχαράτος.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA