Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις πρώτες της δηλώσεις έκανε στην εκπομπή Love It η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το Survivor χωρίς να κρύψει πως «δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ένιωσα λίγο περίεργα που κοιμήθηκα σε στρώμα, μαξιλάρι και σεντόνι. Τελικά, έκλεισε ο κύκλος περίεργα όμορφα και πέρσι με αυτό και φέτος με αυτό, αλλά με σωστό τρόπο με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει για την παραμονή μου ή όχι και όχι το σώμα μου. Οπότε έκλεισε ο κύκλος με έναν όμορφα ιδιαίτερα τρόπο». Σε ερώτηση για τις φετινές επιδόσεις της στο παιχνίδι που ήταν πεσμένες σε σχέση με πέρυσι, η Κάτια το απέδωσε στο γεγονός ότι δεν ήταν «από την αρχή στο ριάλιτι, όπως πέρσι που ξεκίνησε όλοι μαζί από το ίδιο επίπεδο και εξασκούσαμε το χέρι μας. Εγώ μπήκα στα βαθιά στα μισά και μετά από covid, οπότε αναπνευστικά ήμουν λίγο περίεργα», εξήγησε η Ταραμπάνκο.

Για το χαρακτηρισμό της «κλέφτρας» στο περσινό Survivor δεν έκρυψε πως «προφανώς και με στιγμάτισε και με πλήγωσε γιατί ουσιαστικά γύρισα στην Ελλάδα και ναι, μεν είχε γυρίσει η εικόνα προς το καλό, αλλά έβλεπα μέχρι και φέτος σχόλια πριν μπω στο φετινό Survivor "α γυρίζει η κλέφτρα". Τέτοιες λέξεις πρέπει να αποφεύγουμε να χρησιμοποιούνται στην τηλεόραση άμα δεν ακολουθούν αποδεικτικά στοιχεία γιατί καταστρέφεις τον άλλο άνθρωπο ξεκάθαρα». 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: Πλάνταξε στο κλάμα η Βρισηίδα Ανδριώτου - Επικά σχόλια στο Twitter

Μιλώντας για τη Μυριέλλα Κουρεντή τη χαρακτήρισε λίγο αψυχολόγητη. «Η Μυριέλλα είναι ένα καλό παιδί, κάποιες φορές, όμως, είναι αψυχολόγητη. Μου το έλεγαν και η Ευρυδίκη και η Βρισηίδα, αλλά έχει πιεστεί από όλη αυτή την κατάσταση. Παρεξηγούνταν πολύ εύκολα πράγματα με τη Μυριέλλα όπως και με τον Τάκη, γι’ αυτό κράτησα λίγο τις αποστάσεις μου. Πάντα μίλαγε για την ένωση και το τραγούδι που ήθελε να πει. Μπαίνουμε, όμως, σε ένα παιχνίδι για να διαφημιστούμε ή εμείς ή η δουλειά μας, οπότε απόλυτα φυσιολογικό να θέλει να φτάσει μέχρι εκεί», είπε η Κάτια.

Όσο για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν έκρυψε πως της έβγαζε την αίσθηση ότι είναι εκεί για διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τη Ναυσικά δεν είχε γίνει κάτι, δεν είχε γίνει κάποια παρεξήγηση. Η κοπέλα έκανε παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έβλεπα μια κοπέλα που όταν κάναμε όλοι μαζί δουλειές στην καλύβα δεν πολυσυμμετείχε ή τα κορίτσια μου είχαν πει ότι στους 2,5 μήνες είχε πλύνει μόνο 2 φορές την κατσαρόλα. Απλά όταν είσαι μέλος μιας ομάδας, προσπαθείς κάπως να βάλεις το λιθαράκι σου και εσύ. Εμένα μου δημιουργούσε μια αίσθηση διακοπών».

Για τον παίκτη των Μαχητών Σπύρο Μαρτίκα είπε ότι «προσπαθεί να γαντζωθεί από παντού, έχει καταλάβει ότι άμα έχεις ίντριγκες παραμένεις στο παιχνίδι», ενώ εξήγησε και τους λόγους που ήρθε κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια άσχετα αν τσακώθηκαν στο τέλος.

Με τον Τάκη ήμασταν κοντά γιατί ήταν και μπαμπάς, ένιωθα μια οικειότητα ότι έχει μια κορούλα, συζητάγαμε πολύ για τις προσωπικές μου σχέσεις και προσπαθούσα να τον κρατήσω πάρα πολύ ήρεμο γιατί μπήκε στην ομάδα των Διασήμων, ενώ δεν είναι, δηλαδή λογικό να συμπεριφερόταν πιο ήρεμα στους Μαχητές, όπως έλεγε και εκείνος. Βέβαια, στο τέλος έγινε ο τσακωμός που έγινε και ειπώθηκαν τα πράγματα που ειπώθηκαν. Τι να κάνουμε; Να σκάσουμε επειδή σε ένα ριάλιτι πείνας και κακουχίας ειπώθηκαν αυτά που ειπώθηκαν; Θα τα βρούμε όλα όταν βγει με το καλό. Η κόντρα μας δεν ήταν αν το είπε ή δεν το είπε. Το είπε ξεκάθαρα. Το θέμα ήταν σε τι αναφερόταν γιατί όλοι εμείς καταλάβαμε ότι αναφερόταν στον Βαλάντη που είχε πει μια άσχημη ατάκα στον Βαλάντη. Από την άλλη υπήρχε και μια άλλη μετάφραση που είχε πει ο Άρης ότι η Ευρυδίκη γυρίζει την μπιφτέκα. Γενικά, το hot σημείο για την ομάδα των Διασήμων φέτος στο Survivor είναι η παρεξήγηση, το χαλασμένο τηλέφωνο. Δεν υπήρχε αυτό το πράγμα», εξήγηση Κάτια Ταραμπάνκο. 

Αποκάλυψε πως με τον σύντροφό της είναι μαζί εδώ και οκτώ μήνες, αλλά δεν ήθελε να το ανακοινώσει δημόσια για να προστατέψει τη σχέση τους. «Μου έλειπε, οπότε μιας και ένιωθα ότι θα παραμείνω στο παιχνίδι, ήθελα να το μοιραστώ αυτό με τον κόσμο. Ήθελα να μοιραστώ ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ζωής μου. Είμαστε 8 μήνες μαζί. Ήθελα να το προστατεύσω από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί οι προηγούμενες σχέσεις βγήκαν όλες η μια μετά την άλλη, οπότε έπρεπε να βάλω ένα τεράστιο χειρόφρενο σε όλο αυτό και να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Οπότε μέχρι να δω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι με την Κάτια και όχι με την Ταραμπάνκο, το κράτησα κρυφό».

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία, τη χώρα καταγωγής της, τονίζοντας πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει εκεί. «Όταν μου είπαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα έχασα τελείως. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε 2022 και υπάρχει ακόμα πόλεμος, να πεθαίνει κόσμος, να πυροβολούν. Ήμουν χαμένη. Αγχώθηκα για τους συγγενείς μου. Μου είπαν ότι καταστράφηκε όλη μου η πόλη, οπότε είναι περίεργο. Όλοι είναι καλά τουλάχιστον από τους δικούς μου, αλλά δε μου αρκεί αυτό, είναι εγωιστικό να λέω ότι όλα είναι καλά επειδή είναι καλά μόνο οι δικοί μου» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA