Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Kanye West φαίνεται ότι αποτελεί εμπνευση για αρκετούς, καθώς θα γίνει μάθημα στο Πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, όπως ανακοίνωσε ο Γιάσιν «Νάρσι» Αλσαλάμ, ο οποίος θα είναι ο διδάσκων του μαθήματος στη Σχολή Καλών Τεχνών. «Θα διδάξω το πρώτο μάθημα all @kanyewest σε πανεπιστημιακό επίπεδο, αξίζω επαίνους» έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram.

«Θέλω να φέρω κάτι νέο και φρέσκο στους σπουδαστές. Μια ευκαιρία να φέρουμε περισσότερους καταπληκτικούς καλεσμένους στο Πανεπιστήμιο και να συζητήσουμε τον κόσμο μέσα από το φακό ενός από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της γενιάς μας» ανέφερε στην ανάρτησή του ο μουσικός, ηθοποιός, καθηγητής και καλλιτέχνης πολυμέσων με έδρα το Μόντρεαλ.

Διαβάστε ακόμη: Justin Bieber: Η πρώτη δήλωσή του μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας της γυναίκας του

«Αυτό το μάθημα δεν αφορά μόνο τον Kanye. Αφορά την κοινότητα, τη δημιουργικότητα, την υπευθυνότητα, τη λογοδοσία, τη φήμη και την ψυχική υγεία, τα όνειρα και τους εφιάλτες – και το πιο σημαντικό, την αυτοπραγμάτωση» διευκρίνισε.

Το μάθημα με τίτλο «Kanye vs. Ye: Genius by Design» έχει στόχο να πυροδοτήσει συζήτηση γύρω από τη δημιουργικότητα στο σχέδιο, τα μέσα και τη μουσική εξετάζοντας όλα τα έργα του Αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία και σχεδιαστή όλα αυτά τα χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάσιν «Νάρσι» Αλσαλάμ έχει διδάξει στο παρελθόν μαθήματα για καλλιτέχνες χιπ χοπ όπως οι Λόριν Χιλ και οι A Tribe Called Quest.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA