Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Justin Bieber άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για το ξαφνικό μίνι εγκεφαλικό που υπέστη η σύζυγός του, Hailey Bieber. Ο διάσημος τραγουδιστής έκανε αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Στη διάρκεια της συναυλίας του, όταν μια διακοπή ρεύματος, σταμάτησε αναγκαστικά το show, ο 28χρονος τραγουδιστής είπε στο κοινό: «Η ζωή έχει πολλά αναπάντεχα. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πάντα. Προφανώς και ξέρετε ή οι περισσότεροι ξέρετε, αν παρακολουθήσατε τα νέα για τη γυναίκα μου. H Hailey είναι καλά, αν και όλο αυτό ήταν πολύ τρομακτικό. Τουλάχιστον ξέρω πως ο Θεός την προσέχει. Απόψε, ξέρετε, είμαι ευγνώμων που μπορώ και είμαι εδώ μαζί σας να γιορτάζουμε τη ζωή. Συμβαίνουν πολλά άσχημα πράγματα στη Γη αυτή τη στιγμή και το να είμαστε εδώ μαζί, να γελάμε, να τραγουδάμε, εννοώ, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος που θα ήθελα να είμαι. Οπότε σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου απόψε».

Διαβάστε ακόμη: Hailey Bieber: Στο νοσοκομείο με εγκεφαλική θρόμβωση - «Μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής μου»

Η Hailey Bieber είχε κάνει γνωστή την κατάσταση της υγείας μέσω stories στο Instagram την περασμένη εβδομάδα στα οποία εξιστορούσε το τι ακριβώς της συνέβη στις 10 Μαρτίου.

«Την Πέμπτη το πρωί, καθόμουν και έτρωγα πρωινό με το σύζυγό μου όταν ξεκίνησα να βιώνω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Εκεί ανακάλυψαν πως είχα έναν μικρό θρόμβο στον εγκέφαλο, ο οποίος ευθυνόταν για το αίσθημα έλλειψης οξυγόνου, ωστόσο το σώμα μου κατάφερε να το ξεπεράσει φυσικά εντός λίγων ωρών. Μπορεί αυτή να ήταν μία από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω περάσει ποτέ στη ζωή μου, ωστόσο βρίσκομαι σπίτι τώρα και αναρρώνω. Πραγματικά είμαι τόσο ευγνώμων για όλους τους φανταστικούς γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν. Ευχαριστώ όλους εσάς που στείλατε κάποιο μήνυμα εκφράζοντας τις ευχές και το ενδιαφέρον σας, και για όλη την αγάπη και τη στήριξή σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA