Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Kylie Jenner αποκάλυψε μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram ότι η ίδια και ο Travis Scott άλλαξαν το όνομα του δεύτερου παιδιού τους που αρχικά ονομαζόταν Wolf Webster. επειδή ένιωθαν ότι δεν του ταίριαζε.

Διαβάστε ακόμη: Η Κάιλι Τζένερ μιλά για την περίοδο μετά τον τοκετό: «Περνάω δύσκολα σωματικά, πνευματικά, ψυχικά»

«FYI το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Wolf, απλά νιώθαμε ότι δεν του ταίριαζε. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να βλέπω τον Wolf παντού», έγραψε η 24χρονη Kylie, χωρίς να αποκαλύψει, όμως, τι όνομα θα του δώσουν τελικά.

Λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο, με τίτλο «To Our Son», που έδειχνε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της μέχρις ότου φέρει στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου τον καρπό του έρωτά της με τον Αμερικανό ράπερ Travis Scott. 

Το ζευγάρι έχει ήδη μια τετράχρονη κόρη, τη Stormi Webster, της οποίας τα γενέθλια είναι την 1η Φεβρουαρίου.

Στο βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών περιλαμβάνονται και προσωπικά μηνύματα από μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των Kim και Khloe Kardashian, καθώς επίσης, των Kendall και Kris Jenner.

Μάλιστα, τη στιγμή της γέννας ο Σκοτ ​​ακούγεται να λέει στο νεογέννητο: «Τι γίνεται, μεγάλε;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA