Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δουλειά της, τη σχέση με τον σύζυγό της, Δήμο Αναστασιάδη, και για τον μεγάλο «έρωτα» που έχει στον γιο τους, Αρίωνα.

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας. Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Διαβάστε ακόμη: Κρυσταλλία: «Οταν μιλάω τα λέω αυθόρμητα και γίνομαι νευρική, δεν είναι όλα τέλεια»

Η ηθοποιός μιλώντας για την προσωπική της ζωή δίπλα στον Δήμο Αναστασιάδη παραδέχτηκε: «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς», είπε η Τζένη Θεωνά και πρόσθεσε: «Είμαστε επτά χρόνια μαζί, εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Είναι πολύ εύκολο να ενδώσεις σε έναν πειρασμό ή να παραιτηθείς» ανέφερε για τον γάμο της και πρόσθεσε για τη γνωριμία τους και την πρώτη περίοδο της σχέσης τους: «Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο», εξομολογήθηκε η Τζένη Θεωνά.

Γιατί νιώθει ότι η ζωή της άλλαξε «σαρωτικά» από τότε που έγινε μητέρα; Τι είναι αυτό που της λείπει περισσότερο από την «παλιά» Τζένη; «Η αλλαγή είναι σαρωτική, στην υπομονή, που εμένα δεν είναι στα χαρίσματά μου». «Από την παλιά Τζένη μού λείπει η ανεμελιά, η αίσθηση του να αυθαιρετείς και να κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορώ να κάνω και τώρα ό,τι θέλω όμως το μυαλό μου είναι στον Αρίωνα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA