Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τζένιφερ Λόπεζ συνεχίζει να λάμπει στα 52 της χρόνια και πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα βραβεία iHeartRadio 2022 στο Shrine Auditorium. Η λατίνα σταρ παρέλαβε συγκινημένη το βραβείο «Icon Award» και ευχαρίστησε το κοινό της που μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να τη στηρίζει. «Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε εμένα, ακόμα κι όταν εγώ δεν πίστευα. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε και μου θυμίσατε ποια είμαι πραγματικά», είπε χαρακτηριστικά. 

Η Λόπεζ ερμήνευσε μια πιο funky εκδοχή του «On My Way», από την ταινία της «Marry Me», την οποία τραγούδησε περιτριγυρισμένη από drag queens ντυμένες με μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του πράσινου Versace φορέματος, που φορούσε στα Grammy το 2000. Στη συνέχεια ερμήνευσε την επιτυχία της από το 2005 «Get Right», ενώ εμφανίστηκε αρχικά με μακρύ λευκό παλτό πάνω σε μια πλατφόρμα, που στο κάτω μέρος έγραφε «Ισότητα» σε μαύρο χρώμα, το κεντρικό μήνυμα δηλαδή που πέρασε η εκδήλωση και κατά του ρατσισμού.

Διαβάστε ακόμη: Γέννησε η Εριέττα Κούρκουλου - Τι όνομα θα δώσει στον γιο της

Τα βλέμματα του μουσικού κόσμου είχαν στραφεί στο Λος Άντζελες για τα Μουσικά Βραβεία και στην τελετή η Λόπεζ ήταν εκθαμβωτική και όχι μόνο κέρδισε το βραβείο, αλλά απέδειξε για ακόμη μια φορά πως εκτός από τεράστια καλλιτέχνιδα παραμένει και προσγειωμένη ως προσωπικότητα.

https://www.instagram.com/reel/Cbb7KQlj2Sv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία που είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, όμως δεν είναι αλήθεια. Μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ αυτά τα λαμπερά, αστραφτερά πραγματάκια, γιατί όντως τα εκτιμώ, όμως δεν είναι το παν», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και εξήγησε ότι τα βραβεία είναι σημαντικά γιατί μετά από τόσα χρόνια μουσικής πορείας σε κάνουν απλά να συνεχίζεις.

https://www.instagram.com/p/Cbb8NqQuh4S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν είναι τα βραβεία ο λόγος που το κάνω αυτό. Το κάνω για εσάς, παιδιά. Γιατί η αγάπη που μου δίνεται, η εκτίμησή σας και η καλοσύνη σας σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι αυτός ο τρόπος, που με αφήνετε να μπω στη ζωή σας, έστω και λίγο. Είναι μοναδικό. Εσείς το κάνατε αυτό, εσείς κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα», δήλωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Από την τελετή απονομής των βραβείων δεν έλειπε ο αγαπημένος της, Μπεν Αφλεκ, ο οποίος παρακολουθούσε τη βράβευση της συντρόφου του από τον εξώστη, παρέα με τα παιδιά της, Σάμουελ και Εμμε. Τη Λοπεζ διέκοψε πολλές φορές το πλήθος που χειροκροτούσε συνεχώς, ενώ και ο Αφλεκ σηκώθηκε όρθιος και χειροκροτούσε σε ένα standing ovation.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA