Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε και πάλι να γυμνάζεται και το απόγευμα της Τετάρτης (23/3) έκανε γιόγκα στο σπίτι της, έχοντας για παρέα τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Η influencer προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τις κόρες της.

Σε story της στο Instagram έκανε μία ανάρτηση που γυμνάζεται μαζί με τις κόρες της, γράφοντας σε σχόλιο «ομαδική γιόγκα», ενώ ακολούθησε ένα story με την ίδια να κάνει μια από τις στάσεις yoga, δείχνοντας να το απολαμβάνει και να σχολιάζει «Η μαμά μπαίνει ξανά σε φόρμα».

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις κόρες τους

Στη συνέχεια έκανε και μία δημοσίευση στο προφίλ της στο Instagram όπου φαίνεται σε πρώτο πλάνο η Φιλίππα και μετά η Χριστίνα Μπόμπα. «Σήμερα κάναμε το πρώτο μας μάθημα yoga. Είναι φυσικό ταλέντο», έγραψε και τα σχόλια πήραν «φωτιά».

https://www.instagram.com/p/Cbc1ZyWMh_W/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Θα τρελαθώ», «τι παιδί!», «πεθαίνωωω» και «τι όμορφη εικόνα» ήταν μερικά από τα σχόλια που έγραψαν στη φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA